DONEREN

Actieve wervingscampagne

Beukenrode start wervingscampagne voor donateurs uit bedrijfsleven
De vrijwilligersorganisatie start met een actieve wervingscampagne om nieuwe donateurs aan zich te binden. Extra inkomsten zijn hard nodig door de komst van een tweede hospice in ’s-Gravenzande aan de Magnoliastraat. De vergunningsaanvraag is ingediend en naar verwachting komt het pand in maart 2021 beschikbaar. De zoektocht naar nieuwe vrijwilligers is gestart en ook de interne bedrijfsstructuur wordt aangepast.

Bedrijfsleven wordt benaderd door speciaal team
Een speciaal projectteam gaat zich richten op het zoeken van partners regio Westland. Er wordt gezocht naar bedrijven die zich voor minimaal 5 jaar aan Beukenrode willen binden. Iedere nieuwe partner ontvangt een speciaal partnerbordje. Dit bordje is ontworpen door kunstenares Mary Scholte.

De Kick-off bijeenkomst werd begeleid door Alphons de Wit. Hij benoemde de noodzaak van dit project. “Mede door het wegvallen van evenementen zien wij de giften teruglopen. Dit is een logisch gevolg van de huidige situatie. We hopen op deze manier toch weer in beeld te komen bij de Westlander en het Westlandse bedrijfsleven.”

Een gift aan Beukenrode is fiscaal aantrekkelijk omdat Beukenrode een ANBI-status heeft.

Wilt u donateur worden en niet wachten tot wij u benaderen? Mail dan naar: info@beukenrode.org t.a.v. Marijke Helderman.