DONEREN

Beukenrode zoekt thuiszorgvrijwilligers

Beukenrode palliatieve thuiszorg & hospice is hét loket voor palliatieve en terminale zorg in de regio. Onze vrijwilligers zijn er voor mensen in de laatste levensfase, thuis en in het hospice aan de Dijkweg in Naaldwijk. Ons werkterrein is Westland, Midden-Delfland en Hoek van Holland.

Wij zoeken vrijwilligers voor de terminale thuiszorg.

Terminale zorg is de zorg voor mensen voor wie geen genezende behandeling meer mogelijk is. In deze fase bieden circa 25 vrijwilligers van Beukenrode ondersteuning zodat deze laatste levensfase op een ‘zo goed mogelijke’ manier doorleefd kan worden, thuis in de eigen veilige omgeving. De vrijwilligers brengen rust en concrete hulp in de zorg die mantelzorgers zelf geven. Zij zijn er, opgeleid door speciale training, thuis voor de patiënt en ter ontlasting van de mantelzorger.

Voelt u zich aangesproken en wilt u zich inzetten voor uw medemens in de laatste levensfase, meldt u aan bij één van de coördinatoren via info@beukenrode.org. Voor nadere informatie belt u naar 0174-621357 of bezoekt u de website van Beukenrode palliatieve thuiszorg & hospice: www.beukenrode.org.