DONEREN

Nieuwe vrijwilligers opgeleid bij Beukenrode

We zijn blij en trots dat we mogen mededelen dat we weer een aantal nieuwe vrijwilligers hebben opgeleid voor thuisinzet en inzet in hospice. Zij behoren nu tot ons team en kunnen aan de slag als vrijwilligers bij Beukenrode.

De vrijwilligers kunnen zowel bij de cliënt thuis als in het hospice worden ingezet; zij geven zelf een voorkeur aan, soms ook voor beiden. De nieuwe vrijwilligers worden goed begeleid en gaan in hun tijd als vrijwilliger nog regelmatig bijeenkomsten en cursussen volgen.

Aanmelden als vrijwilliger
Beukenrode is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mensen met een warm hart en een goed inlevingsvermogen. Mensen die goed kunnen luisteren en veel levenservaring hebben. Spreekt dit u aan? Betekent u graag iets voor een ander en bent u iemand die goed kan luisteren? Dan bent u misschien degene die wij zoeken! Wilt u contact met ons opnemen of meer informatie krijgen? Bel of mail dan met een van onze coördinatoren: 0174-621 357 info@beukenrode.org. Zij vertellen u graag meer!

Stichting Beukenrode
Stichting Beukenrode richt zich op het leveren van palliatieve thuiszorg en zorg in ons hospice. Beukenrode ondersteunt mensen in hun wens om de laatste maanden van hun leven thuis, in hun eigen omgeving of bijna thuis in het hospice te kunnen doorbrengen. Daarbij gaan we uit van de visie dat mensen niet alleen op hun eigen wijze moeten kunnen leven, maar ook op hun eigen wijze moeten kunnen sterven.