DONEREN

Nieuwe woonkamer en keuken hospice Naaldwijk

Na 10 jaar intensief gebruik was de woonkamer van ons hospice in Naaldwijk toe aan een opknapbeurt. Omdat de kleine keuken lastig werken was voor onze vrijwilligers is besloten om de woonkamer en keuken samen te voegen. Het project is inmiddels afgerond en het resultaat is echt geweldig. Onze gasten, hun naasten en onze vrijwilligers zijn allen heel erg enthousiast. Door het uitbreken van de muur tussen de woonkamer en de keuken, voelt de ruimte nu veel groter aan en kan iedereen er goed uit de voeten. De inrichting is eigentijds, warm en huiselijk.

Om dit project te realiseren hebben we financiële steun gehad van:

- Vereniging Hulp en Voorzorg
- Resell ’s-Gravenzande
- Monutafonds
- Fonds 1818
- Dr. C.J. Vaillantfonds
- RCOAK
- Loswal de Bonnen
Zonder deze steun zou dit project niet mogelijk zijn geweest. We zijn hen daarom zeer erkentelijk.