DONEREN

Pand Hospice ’s Gravenzande officieel opgeleverd

Woensdag 1 september kreeg voorzitter Henk Salome formeel de sleutel weer terug van het nieuwe hospice in ’s-Gravenzande. Hein Herpers, Verbakel Bouwbedrijf overhandigde hem de sleutel na een bouwperiode van een half jaar.

Het project startte 1 maart j.l. nadat de opdracht voor de bouw en verbouw aan het pand aan de Magnoliastraat in ’s Gravenzande werd verstrekt aan Verbakel Bouwbedrijf, Poeldijk en onderaannemers Kuyvenhoven Electra, Dijk & Korteland installaties, BD & T en Snijders Grondwerk.

Henk Salome: “Het gevoel dat bij dit moment overheerst is trots. Prachtig dat het in zo’n korte tijd gelukt is, mede dankzij de geweldige inzet van onze leveranciers!”
20 september open voor eerste gast

Voordat de deuren op 20 september echt open gaan is er nog wel het nodige werk te verrichten. Het pand moet worden ingericht en de tuin wordt nog aangelegd. Salome heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. De officiële opening vindt plaats op 29 september.

Nog steeds vrijwilligers nodig
Ondanks een groot aantal nieuwe vrijwilligers zijn er nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Dit kan in de vorm van een zorgvrijwilliger maar ook voor koken en boodschappen doen zijn mensen nodig. Neem zeker eens contact op mocht u interesse hebben om uw steentje bij te dragen. Informatie vindt u hier.

Formele overdracht Beukenrode ’s-Gravenzande. V.l.n.r. Hein Herpers (Verbakel Bouwbdrijf, Henk Salome (Beukenrode) Harm Zuidema (BD&T).