DONEREN

Rijnpoort Goede Doelen Actie voor Beukenrode!

Het 50-jarig jubileum van Rijnpoort Makelaars is afgelopen jaar op gepaste wijze gevierd met een aantal geweldige acties.

Zo werd voor elke nieuwe verkoopopdracht voor woningen en bedrijfspanden én elke nieuw afgesloten hypotheek 50 euro gedoneerd aan een goed doel. Er waren 3 Westlands gerelateerde doelen geselecteerd waaruit klanten konden kiezen. Ook Beukenrode was 1 van de goede doelen. Westport Notarissen was enthousiast toen zij hoorde van de Rijnpoort-actie en heeft de verdubbelaar ingezet. Voor elke overdracht van een Rijnpoort-klant doneerde zij ook 50 euro aan het goede doel!

Met het overhandigen van de cheques hebben we ons jubileumjaar afgesloten. Natuurlijk volgen er weer leuke nieuwe acties het komende jaar.

Wij hebben een mooie cheque van €2.950,- in ontvangst kunnen nemen! Ook Wesport Notarissen heeft ons gelijktijdig een cheque overhandigd. Een geweldige actie en een geweldige bijdrage. De donatie kunnen wij weer goed gebruiken voor de ontwikkeling van het tweede hospice. Rijnpoort en Westport bedankt!