DONEREN

Tweede hospice: De eerste spade gaat in de grond!

Het bestuur van Beukenrode heeft deze week definitieve opdrachten verstrekt aan Verbakel Bouwbedrijf, Poeldijk en onderaannemers Kuyvenhoven Electra, Dijk & Korteland installaties en Snijders Grondwerk voor de verbouw en nieuwbouw aan het pand Magnoliastraat 1 in ‘s-Gravenzande. Het zijn allen Westlandse bedrijven. Ook is opdracht verstrekt voor het interieuradvies aan een ’s-Gravenzands bedrijf, La Fabrique.

Deze week vindt ook de sleuteloverdracht van het pand plaats. De werkzaamheden aan het pand en de buitenomgeving starten op 1 maart en zijn naar verwachting na ruim een half jaar klaar. Beukenrode wil in september de deuren van dit tweede hospice openen.

Beukenrode dankt Westland en omgeving voor zijn vrijgevigheid. Al meer dan 150 partners hebben zich voor minimaal 5 jaar financieel aan Beukenrode verbonden. Dit overtreft alle verwachtingen! Gulle gevers uit het gehele verzorgingsgebied, Westland, Hoek van Holland en Midden-Delfland zijn nog steeds welkom voor een belastingvrije financiële bijdrage.

Wilt u doneren aan Beukenrode, dat kan! https://www.beukenrode.org/doneren