Kerkveiling Protestante Gemeente De Lier levert € 15.000 op voor Beukenrode

Beukenrode donatie prot. gemeente De Lier 23 11 22 Thierry Schut

Deze veiling had als doel een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Voorwaarde van de donatie was dat de gift zou worden ingezet voor duurzame ontwikkelingen.

Vooraf was al bekend dat een bedrag beschikbaar gesteld zou worden aan Beukenrode Palliatieve Thuiszorg & Hospice omdat velen Beukenrode een warm hart toedragen.

De veiling was in vele opzichten een succes. Een mooi ontmoetingsmoment op een prachtige locatie van Opti Plug. De veilingmeesters wisten de vele bijzondere kavels bijzonder goed aan de man te brengen. Dit resulteerde tot een bijzondere hoge bruto opbrengst van €80.000,-. Hiervan ontvangt Beukenrode maar liefst 15.000,-.

“Wij zijn ontzettend blij met deze gift. We hebben al langer de wens om de hospices te verduurzamen, maar door de hoge energieprijzen is dat heel urgent geworden. Deze donatie komt dan ook als geroepen.”Aldus Sylvia Vollebregt, voorzitter van Beukenrode.

Foto: Namens de kerk overhandigden Wil, Hetty en Savannah (midden) de gift aan Beukenrode.
V.l.n.r.: Elma Kuiper, Hetty van der Lingen, Wil Stolk, Savannah Boekestijn, Tine Verkade en Elly van Zanten – Thierry Schut