Partners

Wij zijn trots op onze partners! Bedrijven uit de regio die Beukenrode voor meerdere jaren steunen. Zo kunnen wij ons werk voortzetten in de hospice in Naaldwijk, bij de mensen thuis (palliatieve thuiszorg) en bouwen wij aan een tweede hospice in ‘s Gravenzande.

Een gift aan Beukenrode is fiscaal aantrekkelijk omdat Beukenrode een ANBI-status heeft.

Wilt u ook partner worden en niet wachten tot wij u benaderen? Mail ons dan t.a.v. Marijke Helderman.

Agro Care

Agro Care is een jong en dynamisch glastuinbouwbedrijf waar jaarrond verschillende soorten (tros)tomaten worden geteeld. Met diverse vestigingen in Nederland, Marokko en Tunesië behoort Agro Care tot één van de grootste en moderne tomatenteeltbedrijven ter wereld.

Met diverse vestigingen in Nederland, Marokko en Tunesië behoort Agro Care tot één van de grootste en moderne tomatenteeltbedrijven ter wereld. Door een ‘open mind’ en niet bang te zijn om samenwerkingen aan te gaan is Agro Care in de het korte bestaan uitgegroeid tot een innovatieve, competitieve speler.

Agro Care

ANSU

Met ANSU brengen ze het beste van twee werelden bij elkaar, letterlijk: het oog voor perfectie van hun veredelaars en vermeerderaars in Thailand, de moderne teeltfaciliteiten en de commerciële visie van hun productiebedrijf in Nederland. Twee locaties, één missie. Standing out together!

Met de veelheid aan onbekende variëteiten die de natuur nog altijd rijk is gaat ANSU Plantae continu verder in de veredeling van het assortiment. Daardoor groeit het assortiment in de toekomst steeds verder uit. Maar altijd met het oog op exclusiviteit.

ANSU

Arcadia Chrysanten

Arcadia is gespecialiseerd in de teelt en vermarkting van pluischrysanten. Per jaar worden 50 miljoen takken van hoge kwaliteit geproduceerd. Het assortiment is breed met nieuwe soorten en aangepast aan het seizoen. Arcadia beschikt over vijf teeltlocaties met een totale oppervlakte van 20 hectare. In het Westland zijn er drie vestigingen in De Lier en één in Kwintsheul.

Ze zijn continu op zoek naar innovatieve vormen en kleuren. Deze zoektocht gaat in samenwerking met veredelingsbedrijven. Dit heeft al geresulteerd in het twee jaar op rij winnen van de Glazen Tulp Award in de categorie snijbloemen.

Arcadia Chrysanten

Argos Packaging

Argos Packaging & Protection is een Westlands bedrijf in hart en nieren. De directie en medewerkers hebben het bedrijf opgebouwd door middel van een no-nonsense, hands-on mentaliteit. De sfeer op kantoor is die van een familiebedrijf: laagdrempelig en open. Alles is gebaseerd op een prettige manier van zaken doen en samenwerken. Dit resulteert in een hoge servicegraad en on-time delivery om onze klanten tevreden te stellen.

Argos is specialist in verpakkings- en beschermingsmaterialen. Uw uitdaging op het vlak van verpakken en beschermen is onze specialiteit. Met de diverse specialisten binnen de segmenten: AGF / Food, Sierteelt, Bouw, Industrie / Retail zijn zij dagelijks actief om klanten te ontzorgen op het vlak van verpakkingen en beschermingsmaterialen.

Argos Packaging & Protection

Big Green Egg Europe

Al ruim 25 jaar hebben wij een exclusief samenwerkingsverband met een specialistische fabriek in Mexico, waar geen enkel ander merk kamado wordt gemaakt. Deze high-end keramiek producent is ISO 9001 UL gecertificeerd en voldoet dus aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. En voordat een Big Green Egg de fabriek verlaat, ondergaat hij nog een laatste, zeer nauwkeurige controle. Mede hierdoor staan zij 100 procent achter hun product, en bieden zij een beperkte levenslange garantie op het materiaal en de constructie van alle keramische onderdelen van de EGG.

Big Green Egg Europe

Bouwbedrijf S.C. van den Berg

Bouwbedrijf S.C. van den Berg B.V. zorgt voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud van woningen, bedrijfspanden, winkels en boerderijen. Het complete bouwproject is hun zorg. Zij zijn het bouwbedrijf in het Westland. Wilt u graag een eigen woning bouwen? Geheel naar uw eigen wensen en behoeften? Of wilt u een nieuwe uitstraling van uw bedrijf op winkel? Bouwbedrijf S.C. van den Berg B.V. helpt u! Zij begeleiden u tijdens het hele proces. Van de bouwtekening en bouwvergunningen tot het uiteindelijke eindresultaat.

Bouwbedrijf S.C. van den Berg B.V.

Bouwbedrijf Verkade

Bouwen zit bij Bouwbedrijf Verkade in het bloed. Bouwbedrijf Verkade is een betrouwbare, innovatieve, flexibele en enthousiaste partner voor al u nieuwbouw-, verbouw-, aanbouwprojecten en uw metsel- en tegelwerkzaamheden in de regio Westland en omgeving.

Bouwbedrijf Verkade

C&E Draad Bewerking B.V.

C&E Draad Bewerking B.V. is uw specialist voor het ontwikkelen en bewerken van draadproducten in 2D en 3D. Onze producten worden volautomatisch op CNC gestuurde machines geproduceerd, waar wij al meer dan 12 jaar intensief mee werken. Uiteraard kunt u ook uw eigen materiaal aanleveren, tevens kunnen wij ook uw producten een oppervlakte behandeling geven, lassen en of samenstellen met andere materialen.

C&E Draad Bewerking

DVB Design

Een huis wordt pas een thuis met het juiste interieur. De passie van DVB Design is om met ambachtelijk maatwerk uw interieurdroom in of rondom het huis te verwezenlijken. Zij specialiseren zich in massief eiken meubilair, zoals bijvoorbeeld robuust eiken tafels of eiken keukens, en kunnen elk meubel uitvoeren in de gewenste kleur. Ook zakelijke projecten kunnen volledig door DVB Design uitgevoerd worden; van de balie in uw ontvangstruimte tot de inrichting van de werkvloer.

DVB Design

Dijckerhoek B.V.

Dijckerhoek Projectontwikkeling ontwikkelt utiliteit en woningbouw in het Westland. Kwaliteit, continuïteit en zekerheid staan daarbij voorop. Dijckerhoek ontwikkelt met name de specialties in de markt. In dat kader is er alle aandacht voor de uitstraling van de bedrijfspanden en woningen. Resultaat voor u als ondernemer? Een kwalitatief en waardevast en luxe uitstralende woning of bedrijfspand!

Het team van Dijckerhoek bestaat uit een aantal ervaren Westlandse ondernemers die hun expertise gebruiken om het beste van alle werelden samen te brengen.

Dijckerhoek B.V.

Drukkerij Riezebos

Website, online marketingcampagne, huisstijl, direct mail … Riezebos maakt het! Goed uitgedachte communicatie is een slimme combinatie van gedrukte, digitale en andere promotiemiddelen, die met creativiteit en kennis van zaken ontworpen zijn.

Uw visitekaartje, productleaflet, poster, advertentie of andere huisstijlproducten maakt u zelf. Volgens de door u vooraf vastgelegde specificaties.

RIEZEBOS REGELT HET

Eurozaken

EuroZaken verstrekt financieringen vanaf €1 miljoen. Hun experts zijn flexibel, duidelijk en transparant. EuroZaken helpt ondernemers door bedrijfsfinancieringen te verstrekken. Zij analyseren uw onderneming, schrijven een financieringsvoorstel en beoordelen of zij in uw behoefte aan een zakelijke lening kunnen voorzien.

EuroZaken legt financieringsaanvragen na een grondige eigen analyse voor bij diverse funders uit ons brede netwerk, dat bestaat uit ondernemers en ex-ondernemers.

EuroZaken financiert, u onderneemt!

Flower Force B.V.

Flowerforce is een modern en vooruitstrevend bloemen en planten export bedrijf. Als u een partner zoekt die voor uw bedrijf de producten wereldwijd bij de bron inkoopt en lange termijn relaties opbouwt met geselecteerde producenten dan moet u bij FlowerForce zijn! Service en kwaliteit zijn kenmerkend voor hun bedrijf. Zij willen u als partner zoveel mogelijk ontzorgen.

In hun webshop vindt u dagelijks een groot aanbod van bloemen, planten en bloemisterij artikelen. Zo kunt u 24/7 het gehele assortiment kopen of bestellen.

Flower Force B.V.

Flynth adviseurs & accountants

Goed inzicht in uw financiële positie maakt het mogelijk om meer uit uw bedrijf te halen. Daarom is uw administratie van levensbelang voor uw onderneming. De accountants van Flynth in Naaldwijk ondersteunen u graag. Zij kennen deze regio en weten alles van de ontwikkelingen in uw branche. Bovendien heeft hun accountantskantoor in Naaldwijk kennis van de laatste wet- en regelgeving.

Flynth adviseurs & accountants

GJ Personeelsdiensten

Samen jouw carrière stap maken

Bij GJ Personeelsdiensten houden ze van gelukkige professionals én kwalitatieve matches. De volgende stap in je carrière? Die zet je samen met GJ Personeelsdiensten. En zit je toch niet op je plek? Dan zoeken zij gewoon weer verder. ze hebben vacatures in vrijwel iedere branche en gaan tot het uiterste om jou die ‘once in a lifetime’ baan te geven.

Ook zijn ze de betrouwbare partner in HR. Bij iedere werkgever past een ideale kandidaat. Met jarenlange specialistische ervaring binnen HR, draait hun werkwijze om kwalitatieve verbindingen en solide kwaliteit van dienstverlening.

GJ Personeelsdiensten

Hans van der Meijs B.V.

Ze hebben een passie voor het recyclen en hergebruiken van duurzame materialen. Zij werken creatief met panelen en koelinstallaties en dat maakt hun – in Nederland én daarbuiten – één van de weinige bedrijven in deze sector waarvan het businessmodel zo geënt is op duurzaamheid en recycling.

Dé partner in koelcellen en panelenbouw

Hulsebosch Makelaardij

Hulsebosch Makelaardij is al meer dan 60 jaar actief op de woningmarkt en is daarmee het oudste makelaarskantoor in het Westland. Met een klein en hecht team staat hun familiebedrijf garant voor een persoonlijke benadering en een flexibele werkwijze. Door hun jarenlange ervaring kennen zij het Westland en omgeving als geen ander en kunnen zij u dus uitstekend adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning. Daarnaast zijn zij actief op het gebied van bedrijf onroerend goed.

Hulsebosch Makelaardij

H.Z. Logistics B.V.

H.Z. Logistics is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot specialist in logistiek. Internationaal en intermodaal groupagetransport (temperatuur gereguleerd), distributie, scheepsbevoorrading en warehousing; dagelijks nemen wij klanten in met name Midden- en Zuid-Europa alle mogelijke logistieke zorgen uit handen.

VAKMANSCHAP IN LOGISTIEK EN TRANSPORT

KP Holland

Als vooruitstrevende kweker produceert KP Holland producten van goede en constante kwaliteit. De unieke combinatie van de disciplines Breeding & Growing binnen één onderneming maakt KP Holland een bijzondere speler in de markt.

KP Holland is born to breed & bloom

LS Palletgroep B.V.

Lievaart & Slaghuis Palletgroep is een professioneel palletbedrijf dat al bijna 40 jaar sterk is op het gebied van inkoop, productie, recyclen en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets en palletaccessoires. Zij denken actief met onze klanten mee en ontzorgen hen in het logistieke proces. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn nog altijd de speerpunten van hun bedrijf.

Partner in pallets

Nature’s Pride

Nature’s Pride is leverancier van 230 unieke groente- & fruitsoorten uit 59 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. Samen met hun partners maken ze elke dag het verschil. De kwaliteit van hun producten is dan ook het resultaat van vele factoren. Van de passie van de teler, de betrokkenheid van de werknemers en hun unieke expertise in het rijpen van fruit tot de aantrekkelijke presentatie van de producten bij de klanten op het schap. Zo zorgen ze ervoor dat ze optimale kwaliteit leveren en hun eindgebruikers dagelijks grenzeloos kunnen genieten.

Nature’s Pride

Priva

Priva is een hightech bedrijf dat hardware, software en diensten ontwikkelt op het gebied van klimaatbeheersing, energiebesparing en optimaal hergebruik van water. Dat doen ze voor de tuinbouw, binnen- en stadslandbouw en utiliteitsgebouwen zoals kantoren, winkels, hotels en ziekenhuizen. Met 450 collega’s, 15 lokale kantoren in 12 landen en meer dan 400 internationale installatiepartners leveren we onze duurzame oplossingen en diensten in meer dan 100 landen.

Priva

Schram Hekwerken

Schram De Lier Metaalbewerking is dé metaalbewerker van het Westland. U bent bij hun aan het juiste adres voor: tuinbouwbenodigdheden, staalconstructies, intern transport, metaalbewerking, sierhekwerk, balkonhekwerk, toegangspoorten, industriehekwerk, dubbelstaafmatten, windschermen, fietsbeugels, hekwerk onderdelen, tafelpoten, kasten, schoorsteenkappen, tuindecoratie, knipwerk, snijwerk, zagen, zetwerk, verzinken, poedercoaten en nog veel meer.

Schram Hekwerken

Stichting Liers Gevoel

Stichting Liers Gevoel wordt bestuurt door een kleine groep enthousiaste vrijwilligers. Ze zetten hun in voor diverse Lierse maatschappelijke doelen door het ondersteunen van de activiteiten van het Oranje Comité, het ondersteunen van het vereniging leven van De Lier en het ondersteunen van sociale activiteiten in groepsverband in De Lier.

Stichting Liers Gevoel

Terra Natura International

Gezond leven begint bij gezond eten. Met elke dag gevarieerde, lekkere groente. TNI wil groenten van topkwaliteit beschikbaar maken voor iedereen. En mensen verleiden om meer groenten te eten. In heel Europa. Het hele jaar door. Wij geloven namelijk dat een gezond leven een mooier leven is.

Ze leveren niet alleen de verse groenten van vandaag, maar denken na over aantrekkelijke concepten en nieuwe producten van morgen.

TNI. At the heart of growth.

Temporary Works Design

Temporary Works Design (TWD) creëert op maat ontworpen constructies en gereedschappen om u te helpen uw offshore- of zware civiele installatieprojecten veilig en op tijd uit te voeren. U kunt TWD beschouwen als uw probleemoplosser.

Temporary Works Design

Van Der Ende Groep

Van der Ende Groep is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Al 35 jaar produceren en leveren hun een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. Zij bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. Hun vele innovatieve producten worden wereldwijd afgenomen.

Van Der Ende Groep

Van der Meer Verzekeringen

Hun kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Zij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Van der Meer Verzekeringen

Total Green Europe

Total Green Europe B.V. is gevestigd in NAALDWIJK en is actief in de branche Groothandel in bloemen en planten. M.T.M. Duijvestijn Beheer B.V. is de 100% eigenaar van Total Green Europe B.V.. Bij Total Green Europe B.V. zijn ongeveer 2 personen werkzaam. Total Green Europe B.V. heeft zich gevestigd op 1-1-2006 en bestaat daarmee al bijna 15 jaar.

Total Green Europe B.V.

Van der Valk Horti Systems

Het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen is voor hun een kernactiviteit. Van der Valk Horti Systems is al jarenlang een begrip in de glastuinbouw. Sterker nog, ze zijn het enige gespecialiseerde bedrijf dat zich vollédig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek en schermmaterialen. U komt hun systemen dan ook overal tegen. Hoogwaardige componenten die uw bedrijf niet alleen in beweging moet bréngen. Maar vooral moeten hóuden.

Ga voor Maximale klimaatcontrole.

Van der Valk Horti Systems

Van Mierlo Bouwbedrijf

Van Mierlo zich op de realisatie van woningbouw, utiliteit, winkelcentra en zorgvastgoed. Met een trackrecord van ruim 15.000 gerealiseerde woningen en meer dan een miljoen m2 commercieel en maatschappijk vastgoed, noemt Van Mierlo zich met recht al meer dan 90 jaar een begrip in bouwen.

VAN MIERLO BOUW & ONTWIKKELING

Venéco

Al 25 jaar levert Venéco toekomstbestendige totaaloplossingen op het gebied van ICT. Of het nu gaat om automatisering, telecom of beveiliging – twee woorden staan altijd centraal: expertise en service. Rond deze twee thema’s is de organisatie ingericht. Venéco werkt volgens de LEAN-principes. De organisatie is ‘plat’, met korte lijnen, efficiënt, zonder overbodige organisatie. De breed-opgeleide, ervaren medewerkers dragen eigen verantwoordelijkheid in goed gedocumenteerde, zelforganiserende teams. Dit leidt tot minder tijdrovende overdrachtsmomenten en een grotere persoonlijke betrokkenheid.

U MOET DE TOEKOMST VAN VENÉCO HEBBEN

Venéco; Toonaangevend sterk in ICT

Westport Notarissen

Het samengaan van hun kantoren leidt tot een ‘nieuw notariskantoor’ met beide benen in de klei en met opgestroopte mouwen. Complementaire ervaringsgebieden en specialistische kennis maken van hun een allround en groot kantoor in kwaliteit en mogelijkheden om alle notariële diensten aan te bieden.

Westport Notarissen

Woodcreations

Zij ontwerpen, maken en installeren complete interieurs voor woonhuizen en bedrijven. Van fauteuil, keuken, of vergadertafel, tot lichtplan, deuren, of kasten op maat. Hoogwaardig kwaliteitsproducten, want ze houden van kwaliteit. Van echt, eerlijk, sfeervol en betrouwbaar. Van mooie dingen bij elkaar laten passen. In hoe zij ontwerpen en produceren én in hun keuze voor duurzame materialen.

Zij maken de wereld elke dag een stukje mooier.

Woodcreations