Foto secretaris

Secretaris bestuur

Hoofdbestanddelen van de functie 

Als secretaris ben je een cruciaal lid van ons bestuursteam. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van alle administratieve taken en het ondersteunen van de voorzitter bij het efficiënt laten verlopen van bestuursvergaderingen. Jouw werk draagt direct bij aan het succes van onze organisatie en ons vermogen om hoogwaardige palliatieve zorg te bieden aan degenen die het het meest nodig hebben.

Over Stichting Beukenrode

Stichting Beukenrode is toegewijd aan het leveren van palliatieve zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven. We bieden ondersteuning aan zieken en hun naasten door het inzetten van vrijwilligers thuis of in onze hospices in Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Onze organisatie wordt geleid door een collegiaal bestuur dat zich richt op het vormgeven van het organisatiebeleid voor zowel de korte als lange termijn. Het bestuur bestaat uit toegewijde vrijwilligers die werken met een duidelijke taakverdeling om onze missie te realiseren.

Verantwoordelijkheden

 • Opstellen van verslagen en correspondentie: Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig vastleggen van besproken onderwerpen en genomen beslissingen tijdens bestuursvergaderingen. Daarnaast beheer je inkomende en uitgaande correspondentie namens de organisatie.
 • Ondersteuning van de voorzitter: Je helpt de voorzitter bij het opstellen van de agenda voor bestuursvergaderingen en maakt gedetailleerde notulen tijdens deze vergaderingen. Je zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie tijdens de vergaderingen wordt vastgelegd.
 • Coördinatie van de informatiestroom: Je zorgt ervoor dat relevante informatie binnen het bestuur effectief wordt gedeeld en gedocumenteerd. Dit omvat het distribueren van belangrijke documenten en het bijhouden van archieven.
 • Documentbeheer: Je archiveert belangrijke documenten en zorgt ervoor dat ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor andere bestuursleden wanneer dat nodig is. Je organiseert papieren en digitale bestanden op een gestructureerde manier.                                                          

Profiel Secretaris

 • Affiniteit met de missie en waarden van Stichting Beukenrode.
 • Ervaring met secretariële werkzaamheden is een pré, maar geen vereiste.
 • Goede communicatieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden.
 • Vermogen om nauwkeurig en efficiënt te werken.
 • Teamspeler met een positieve en proactieve houding.
 • Flexibel en bereid om te leren en zich aan te passen.

Praktische voorwaarden voor hospice 

 • Aanwezigheid bij de bestuursmeetings (online is ook mogelijk).

Interesse?

Heb jij affiniteit met Stichting Beukenrode en wil jij een belangrijke rol spelen in ons bestuursteam? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze voorzitter, Annie van Antwerpen, via tel 06-41542878 of e-mail naar info@beukenrode.org.

Solliciteer direct