Annie van Antwerpen nieuwe voorzitter

Beukenrode Annie van Antwerpen nieuwe voorzitter2

Annie van Antwerpen is per 1 oktober nieuwe voorzitter van Beukenrode Palliatieve thuiszorg & hospice. Annie is vicevoorzitter sinds 1 oktober 2021 en volgt Sylvia Vollebregt op.

Sylvia heeft in Annie een goede opvolger gevonden: “Annie komt uit Monster en heeft veel ervaring in de zorg. Zij is jarenlang manager bij Respect wonen-zorg-welzijn in Scheveningen geweest en heeft binnen het bestuur een deskundige en positieve inbreng. Ik draag mijn voorzitterschap dan ook met veel vertrouwen over.”

Annie: “Als bestuur danken we Sylvia voor haar inzet van de afgelopen jaren. Ik neem het voorzitterschap van haar over en gezien de deskundigheid en de inzet die ons bestuur kenmerken, heb ik er alle vertrouwen in. Bij Beukenrode draait het om de zorg voor de gasten in het hospice en de cliënten thuis. Deze zorg wordt verleend door onze medewerkers en vrijwilligers. Als bestuur doen we er alles aan om dat mogelijk te maken.

Sylvia treedt af vanwege persoonlijke redenen. Ze is dankbaar dat zij zich afgelopen jaren voor de Westlandse gemeenschap heeft in kunnen zetten.