Folder: "Nalaten aan Beukenrode" overhandigd aan Westport Notarissen

Beukenrode folder nalatenschap

Wij hebben onze nieuwe folder "Nalaten aan Beukenrode" symbolisch overhandigd aan notaris Steffie Michels van Westport Notarissen. Deze folder wordt beschikbaar gesteld bij alle notariskantoren in Westland, Midden Delfland en Hoek van Holland om mensen bewust te maken van de mogelijkheden en het belang van het goed regelen van nalatenschappen.

Rianne de Goeij, bestuurslid communicatie en PR, overhandigde de folder aan notaris Michels, die de eerste exemplaren in ontvangst nam. Met deze stap hoopt Beukenrode bewustwording te vergroten over het belang van nalaten en de rol die de organisatie kan spelen voor mensen die hun nalatenschap willen vormgeven.  “Beukenrode kan een waardevolle optie zijn voor wie overweegt zijn of haar nalatenschap in te zetten voor een goed doel. Bespreek dit gerust met je notaris en ontdek de vele mogelijkheden die er zijn.”

Notaris Steffie Michels benadrukt het belang van een goed testament: “Een testament is een belangrijk document waarin je vastlegt wat er na je overlijden met je nalatenschap moet gebeuren. Het biedt rust en zekerheid voor jezelf en je nabestaanden. Door je wensen vast te leggen, zorg je ervoor dat je nalatenschap precies terechtkomt waar jij het wilt.”

Met deze folder wil Beukenrode Palliatieve Thuiszorg en Hospice mensen stimuleren om na te denken over hun nalatenschap en de positieve impact die zij kunnen hebben op het leven van anderen. De folder biedt uitgebreide informatie over de mogelijkheden om Beukenrode op te nemen in je testament en hoe je daarmee een verschil kunt maken voor de toekomst van palliatieve zorg.

Beukenrode nodigt iedereen uit om in gesprek te gaan met hun notaris en te ontdekken hoe nalatenschappen op een betekenisvolle manier kunnen worden ingezet.

Bekijk hier de folder digitaal