Geslaagde partnerbijeenkomst bij Koppert Cress

IMG 2221

Beukenrode krijgt steun van ontzettend veel partners en donateurs. Jaarlijks organiseren we een bijeenkomst waarbij de partners de gelegenheid hebben om elkaar te ontmoeten en te genieten van een leuk programma. 

De bijeenkomst vond plaats bij Koppert Cress waar de gasten in een hele sfeervolle en unieke ambiance ontvangen werden. Alphons de Wit is aanjager van het partnerprogramma en opende de bijeenkomt waarna hij het woord gaf aan Annie van Antwerpen. De nieuwe voorzitter sinds 1 oktober. Zij deelde het laatste nieuws van Beukenrode met de zaal en benadrukte nog maar eens hoe waardevol de bijdrages van partners zijn. Zonder deze financiële steun is dit niet mogelijk.  Er werd een korte video getoond waarin de zussen Astrid en Anita Grootscholten terugblikten op de tijd dat hun moeder in Beukenrode te gast was. Een hartverwarmend gesprek met Alphons aan de keukentafel, dat duidelijk weergaf welke steun er in Beukenrode te vinden is. 

Chocolatier en patissier Hidde de Brabander deelde tot slot vol passie zijn verhaal over chocolade. Hij de nam de zaal mee in de boeiende wereld van chocola. Uiteraard mochten de aanwezigen proeven en leerden zij hoe je dit het beste kunt doen. 

Toen was het tijd voor de borrel en als kers op de taart ontvingen de gasten ook een doos met Cress mee naar huis. 

Het bestuur kijkt terug op een hele geslaagde bijeenkomst. Dank aan de sponsoren die deze bijeenkomst mogelijk hebben gemaakt. 

  • Koppert Cress voor het gebruik van de zaal en de geweldige catering. 
  • PE Sound voor het leveren van de techniek 
  • Hidde de Brabander voor zijn geweldig verhaal over chocolade 
  • Alphons de Wit voor zijn inzet voor partners en sponsoren

Nog meer foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina

IMG 2113 1
IMG 2115
IMG 2124
IMG 2126
IMG 2142
IMG 2173
IMG 2207
IMG 2247
IMG 2260
IMG 2263
IMG 2265
XIMG 2209