Nieuw Bestuurslid Erik Boekestein

Erik

Stichting Beukenrode verwelkomt Erik Boekestein als nieuw bestuurslid. Als huisarts bij Defensie en bij huisartsenpraktijk het Heelhuis in Maasland brengt Boekestein zijn ervaring met zich mee voor de palliatieve zorg .

Met een carrière gewijd aan de gezondheidszorg, beschouwt Boekestein palliatieve zorg als een van de meest verheven aspecten van het huisartsenvak. "Zowel privé als in mijn werk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om juist in deze fase de juiste zorg te bieden en de mens centraal te stellen," deelt hij. 

Boekestein prijst de inspanningen van Beukenrode en beschouwt het als een voorrecht om deel uit te maken van een organisatie die zo'n diepgaand verschil maakt. "Of dit nu het hospice is of juist tijdens thuisinzetten; hier maken mensen écht het verschil," voegt hij toe.

"Ik kijk ernaar uit om met elkaar aan de slag te gaan en daarin de zorg te kunnen leveren die juist zo belangrijk is in de laatste levensfase voor zowel patiënt als zijn naasten," besluit hij.

Het bestuur van Stichting Beukenrode is verheugd met de toetreding van Erik Boekestein en kijkt uit naar de samenwerking in het bevorderen van hoogwaardige palliatieve zorg in de regio.